top of page

Over Fleur

Fleur Duivenvoorden (2002) is een illustrator uit Delft. In 2023 studeerde ze cum laude af bij de opleiding Illustrated and Animated Storytelling in Breda met haar prentenboek 'Ik Ben Een Échte Ridder'. 

 

Fleur maakt dynamische, kleurrijke illustraties met unieke karakters en een speelse verbeelding. Ze heeft een passie voor het vak en dit spat van het papier af. 

 

 


Werkwijze
Fleur is een traditoneel illustrator en maakt gebruik van analoge technieken. Haar favoriete materialen zijn: ecoline, kleurpotlood, gouache verf en inkt. 

Ze laat zich inspireren door haar omgeving. Patronen, vormen en teksten die ze tegenkomt in het dagelijks leven. 
Haar liefde voor verhalen komt uit de sprookjes die ze als kind veel las en de boeken die haar kamer vullen. Daarnaast is ze een feminist die de kracht van vrouwen wil representeren in haar werk. Wat kan een opdrachtgever verwachten bij een samenwerking?
Tijdens het eerste gesprek verkennen jullie de mogelijkheden: Wat zijn uw wensen? Wat zijn Fleur's eerste ideeën daarbij?
Dan volgt de conceptfase: Fleur maak schetsen en legt die aan u voor. Hieruit volgt een keuze voor het eindwerk en daarmee gaan we aan de slag.

Het is belangrijk dat u blij bent met de samenwerking en dat iedereen tevreden is met het resultaat.

Illustraties moeten aansluiten op de kern van uw boodschap en onderstrepen wat u wilt vertellen in het verhaal.

 

73285FD6-6AF3-428E-A694-CD32205F7514.JPG
Wat zeggen anderen over mijn werk?

Prachtige tekeningen had ik van Fleur gezien. Toen een opdrachtgever dan ook vroeg om een hulpmiddel te maken voor de assistenten die ze kunnen gebruiken bij hun telefoongesprekken dacht ik meteen aan Fleur.

Door middel van een speelse illustratie laten zien wat belangrijke aandachtspunten zijn in je gesprek.

Na een korte uitleg is Fleur gaan tekenen. Al snel lag er een eerste druk. Ik wilde graag een paar kleine aanpassingen en in een mum van tijd was dit geregeld.

Ben je op zoek naar een professionele illustrator die snel snapt wat je bedoelt en er ook nog heel rap mee in de weer gaat? Bel Fleur! Succes gegarandeerd!

Monique de Ruijter | Bloom

IMG_8962.JPG
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
Meet The Artist 2024.JPG

Contact:

email: fleurduif@gmail.com

tel: (+31) 06 81323082

Neem gerust contact op

Ik denk graag met je mee.

Bedankt voor je bericht! Ik zal zo spoedig mogelijk antwoorden :)

bottom of page