top of page

Pixi Award 2023

Hallo! Dit jaar doe ik mee aan de Pixi Award. Dit is een wedstrijd die georganiseerd is door uitgeverij de Vier Windstreken. Voor deze wedstrijd kreeg ik een verhaal waar ik drie illustraties bij heb gemaakt. Nu mag ik ook vertellen: ik ben als een van de tien finalisten genomineerd!!! Het verhaal heet Word Nou Boos en is geschreven door Monique Berndes. Het gaat over Amy die haar tante wil wegjagen uit huis. Amy's moeder is voor het eerst weer gaan werken en Tante Julia komt oppassen. Amy vindt dit helemaal niks en wil graag dat haar moeder terug naar huis komt. Dus gaat ze haar Tante heel boos maken...De uitslag van de wedstrijd wordt 1 juli bekend gemaakt! De winnaar mag het hele boek illustreren en wordt daarmee gepubliceerd bij de Vier Windstreken. Duim voor me!

Fleur


Comments


bottom of page